Persondatapolitik

Personlige oplysninger:

For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, fax, email og dit personligt valgte password. Oplysningerne behandles fortroligt på vores server. Memoryshop.dk (Bohnstedt-Petersen I/S) anvender Google Analytics til statistiske formål, såsom logning af kundens aktiviteter på vores site under deres besøg. For at gøre dette muligt, udveksler Memoryshop.dk IP adresser på vores besøgende med Google Analytics. Der udveksles ikke andre person oplysninger med Google Analytics. I forbindelse med kundeevalueringer anvender Memoryshop.dk Trustpilot. For at gøre dette muligt, udveksler Memoryshop.dk information om navn og email med Trustpilot. Informationer som udveksles mellem Memoryshop.dk og Trustpilot anvendes udelukkende til udsendelse af automatiske emails med kundetilfredshedsforespørgler. I forbindelse med ekspeditionen af din ordre vil Memoryshop.dk udveksle adresseoplysninger, email og telefonnummer med fragtleverandøren således at din vare kan leveres til dig. Memoryshop.dk udveksler ikke persondata med øvrige parter end de herover nævnte. Det er således alene memoryshop.dk (Bohnstedt-Petersen I/S), der har adgang oplysningerne gemt på vores server. Den dataansvarlige på memoryshop.dk er Bohnstedt-Petersen I/S. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du kan på "min side" selv få adgang til dine data og på den måde følge din ordre, se tidligere ordrer, printe kopi af tidligere ordrebekræftelser.

Persondatapolitik:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På www.memoryshop.dk bruges "sessioncookies" med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. "Sessioncookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Logstatistik bruges på www.memoryshop.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.memoryshop.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bohnstedt-Petersen I/S og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Bohnstedt-Petersen I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.memoryshop.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Bohnstedt-Petersen I/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bohnstedt-Petersen I/S via e-mail: kontakt@memoryshop.dk